06-20-333-4444

Könyveléssel kapcsolatos apróhirdetés (ingyenes) feladása

Fontos!

A könyveléssel kapcsolatos álláshirdetések, illetve a könyvelői szolgáltatások hirdetéseinek feladása teljesen ingyenes, de csakis könyveléssel kapcsolatos hirdetéseket fogadunk. A hirdetés típusát ki kell választani azért, hogy a hirdetés a megfelelő kategóriába kerüljön.

Egy hirdető több hirdetést is feladhat, de csak akkor, ha azok tartalmilag eltérnek. A hirdetések 30 napig maradnak aktív állapotban. Ha egy hirdetés 30 nap után is érvényes, akkor a Hirdetéskezelés menüpont alatt a régi hirdetést meg lehet újítani. Hasonló módon a Hirdetéskezelés menüpontban bármilyen korábbi hirdetést lehet szerkeszteni, törölni, vagy betöltöttnek minősíteni.

A hirdetésnek akkor van értelme, ha azt mások is megnézik. Akkor nézik meg, ha megtalálják az internetes kereséseik során. A Google akkor fogja a hirdetéseket előresorolni a találatai között, ha azok tartalmasak és egyediek. Ezért a hirdetések szövegét tartalmasan kell megírni, és nem szabad máshol is elhelyezett hirdetéseket átírás nélkül közölni itt, mert azt a Google tartalmi duplikációnak veszi.

Hagyd ezt ki, ha a könyvelés/munka helyszíne nem számít

További részletek